Efficiënte triage 2024 – Januari

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Beste (toekomstige) deelnemers,

Welkom bij het Programma Efficiënte Triage 2024, ontworpen om professionals in de gezondheidszorg uit te rusten met essentiële vaardigheden voor effectieve triage en optimale zorgverlening.

Introductie: Triage is een hot! Maar goed triëren is een uitdaging. Door maandelijks te focussen verbeter je je triage kennis en skills!

Planning: Bekijk het overzicht van maandelijkse thema’s en praktische sessies die tijdens het programma behandeld worden. Bereid je voor op wat komen gaat en haal het maximale uit de training. Zelfs als je later instapt, passen we de planning aan zodat je naadloos kunt aansluiten.

Portfolio: Het portfolio is jouw persoonlijke reisdocument tijdens de training. Hierin kun je je voortgang, reflecties en nieuwe inzichten noteren. Het dient als een waardevol hulpmiddel om je groei en ontwikkeling in medisch technische vaardigheden bij te houden.

Inschrijving: Nog niet ingeschreven? Aarzel niet en schrijf je snel in! Op de inschrijvingspagina vind je alle benodigde informatie en stappen om deel te nemen aan dit waardevolle programma. Mis deze kans niet om je vaardigheden te versterken en je professionele horizon te verbreden.

Voor vragen en verdere informatie staan wij altijd tot je beschikking.

Stel je vraag via WhatsApp
Dezorgleert.nl
Hulp nodig?