Portfolio

Het gebruik van ons portfolio door zorgprofessionals biedt een gestructureerde manier om hun professionele ontwikkeling bij te houden en te bevorderen. Dit portfolio omvat verschillende elementen die essentieel zijn voor het beheer van de professionele loopbaan en de kwaliteit van zorg:

Auditmogelijkheid
Het portfolio bevat tools voor het uitvoeren van audits, op dit moment voor de eerstelijnszorg. Waardoor zorgprofessionals kunnen reflecteren op gespreksvoering, eventuele punten van ontwikkeling kunnen ontdekken en verbeteringen kunnen aanbrengen.

Certificaten
Zorgprofessionals kunnen hun behaalde certificaten en accreditaties in het portfolio opnemen. Dit biedt niet alleen een overzicht van hun verworven kennis en vaardigheden, maar kan ook dienen als bewijs van professionele competentie.

Beoordelingen
Het portfolio bevat ruimte voor beoordelingen, zowel door collega’s als door leidinggevenden. Dit helpt bij het verkrijgen van waardevolle feedback over de prestaties en het identificeren van gebieden voor verbetering.

Ontwikkelplan
Zorgprofessionals kunnen een ontwikkelplan opstellen en bijhouden in hun portfolio. Dit plan omvat doelstellingen voor professionele groei, bijbehorende acties en een tijdschema voor het bereiken van deze doelen.

Medisch-technische vaardigheden
Het portfolio biedt een specifieke sectie voor het bijhouden van medisch-technische vaardigheden. Hier kunnen zorgprofessionals documenteren welke procedures ze beheersen, welke trainingen ze hebben gevolgd en eventuele vernieuwingen of bijscholingen die nodig zijn om hun vaardigheden up-to-date te houden.

Door een uitgebreid portfolio te gebruiken, kunnen zorgprofessionals niet alleen hun eigen professionele ontwikkeling stimuleren, maar ook bijdragen aan een cultuur van continue verbetering binnen de zorginstelling.

Aanmelden

Maak gebruik van ons platform zonder afname van trainingen voor slechts €39,-.
En hier komt het beste deel: als je in 2024 een training bij ons volgt, ontvang je deze €39,- als korting!

    Stel je vraag via WhatsApp
    Dezorgleert.nl
    Hulp nodig?