DE EFFICIËNTE JUNIOR TRIAGIST

Met gepaste trots presenteren wij “De Efficiënte Junior Triagist”, een programma dat is ontworpen om junior triagisten volledig vertrouwd te maken met de werkafspraken van de huisartsenpost, triage en hen te transformeren tot hoogwaardige professionals.

In een tijd waarin efficiëntie en effectiviteit in de gezondheidszorg van essentieel belang zijn, willen wij graag de aandacht vestigen op een training die aanzienlijke voordelen kan opleveren voor uw huisartsenpost.

Wat maakt deze training nog waardevoller? Wij bouwen uw werkafspraken op maat in en toetsen deze ook bij de nieuwe werknemers.
Deze training biedt niet alleen een grondige kennis van het triage gespreksmodel, maar ook een diepgaand begrip van urgentiegericht denken, kennis van NTS ingangsklachten, en effectieve toepassing van adviezen. Door het volgen van deze training zullen uw junior triagisten in staat zijn om op een gestructureerde en efficiënte wijze de ernst van situaties te beoordelen en passende adviezen te verstrekken.
Bovendien focussen we op het ontwikkelen van vaardigheden met betrekking tot overlegstructuren, waardoor uw team soepeler kan samenwerken en communiceren.
Ook behandelen we in deze training klachten, incidenten en calamiteiten. Wanneer u deze training aanschaft kunt u er ook voor kiezen hier uw protocol in te laten opnemen.

Investeer in de toekomst van uw team en verbeter de kwaliteit van de zorg die u levert. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe deze training uw huisartsenpost naar een hoger niveau kan tillen.

    Stel je vraag via WhatsApp
    Dezorgleert.nl
    Hulp nodig?