Introductie

Bij Dezorgleert streven we naar een continue professionele ontwikkeling door maandelijks aandacht te besteden aan specifieke medisch technische vaardigheden. Op de agenda staat  aangegeven wanneer er extra uitleg en training wordt gegeven, waardoor ieders team de kans krijgt om hun kennis en vaardigheden uit te breiden.

Elke maand biedt Dezorgleert meerdere digitale uitlegsessies aan, waarin deelnemers gedetailleerde instructies krijgen over het uitvoeren van medisch technische vaardigheden. Deze informatieve sessies hebben doorgaans een duur van 60 tot 90 minuten, waardoor er voldoende tijd is om de nodige kennis op te doen en vragen te stellen.

Als aanvulling op deze maandelijkse uitlegsessies voor medisch technische vaardigheden, ontvangen deelnemers wekelijks een e-mail van Dezorgleert. Deze e-mail bevat extra uitleg en verdieping over de specifieke vaardigheden die gedurende die maand centraal staan. Dit zorgt ervoor dat deelnemers regelmatig worden geïnformeerd en ondersteund worden bij het begrijpen en beheersen van de betreffende vaardigheden.

De combinatie van maandelijkse uitlegsessies en wekelijkse e-mail biedt een gestructureerde en doelgerichte benadering om medisch technische vaardigheden te verwerven en te verbeteren. Dezorgleert zet zich in om effectieve digitale leermogelijkheden te bieden, waardoor professionals in de zorgsector hun bekwaamheid op een toegankelijke manier kunnen ontwikkelen.

Om de voortgang en bekwaamheid, van elke medewerker, te waarborgen hebben we protocollaire lijsten opgesteld voor alle medisch technische vaardigheden. Deze lijsten dienen als richtlijnen en referenties voor correcte uitvoering en handelen. Een belangrijk aspect van ons kwaliteitsbeheer is het aftekenen van deze vaardigheden door bevoegde professionals, zoals de huisarts of een gekwalificeerde doktersassistente.

Elke medewerker heeft een persoonlijk portfolio pagina waarop ze hun behaalde certificeringen, afgetekende vaardigheden en andere relevante documentatie kunnen bijhouden. Dit systeem bevordert niet alleen de transparantie, maar ook de individuele groei binnen het team.

Stel je vraag via WhatsApp
Dezorgleert.nl
Hulp nodig?