De efficiënte junior triagist

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Welkom bij deze training van Dezorgleert!

Als junior triagist ga je een belangrijke rol spelen op de huisartsenpost. Jij maakt de eerste inschatting over hoeveel spoed er achter een gezondheidsklacht van een patiënt zit. Je hebt met veel verantwoordelijkheid te maken. In de box die je gaat ontvangen of al hebt ontvangen zit veel informatie. Het helpt om de box in ieder geval voor ‘Triage gespreksmodel’ door te kijken. Maak veel aantekeningen, met name over het gespreksmodel, risicofactoren, de ABCD en het toestandsbeeld. Triage is een belangrijk onderdeel op de huisartsenpost. De training bestaat uit verschillende hoofdonderwerpen:

  • De huisartsenpost
  • Voorbereiding op triage
  • Triage gespreksmodel
  • Advies en verslaglegging
  • Overlegstructuren
  • Klachten en calamiteiten

Elk onderwerp heeft verschillende sub-onderwerpen. Er zijn teksten die gelezen moeten worden, er zijn filmpjes en geluidsfragmenten. Let goed op of je meerdere pagina’s hebt. Leer deze eerst allemaal voordat je doorklikt naar de volgende pagina.

Na elk hoofdonderwerp is er een toets, hier wordt de geleerde kennis getest. Wanneer je drie maal de toets niet haalt moet je een mail sturen naar  info@dezorgleert.nl. Het advies is om dan nogmaals door de lesstof te gaan. Bij twee maal de toets niet halen is Dezorgleert verplicht om je teamleider op de hoogte te brengen.

Maar bovenal: Triage is leuk! Leer je mee?!

Stel je vraag via WhatsApp
Dezorgleert.nl
Hulp nodig?